TRAININGEN

Op deze pagina vind je een overzicht van alle thema's waar ik een training over heb gegeven. De trainingen zijn online terug te zien op Facebook. Heb je interesse in een van de trainingen voor jouw groep? Stuur dan een berichtje.

Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling is het belangrijkste bestandsdeel van succes en iets waar iedereen mee bezig is. In deze training heb ik het over hoe je de beste versie van jezelf kunt worden en op deze manier productiever en gelukkiger kan worden.


Positief Denken

In deze training heb ik het over denken in mogelijkheden en oplossingen in plaats van denken in problemen. Niet meer praten over risico's, maar bezig zijn met kansen.


Een Kijkje In Mijn Keuken

In deze training vertel ik mijn verhaal, om anderen er van te overtuigen dat je onder zware omstandigheden nog steeds veel kunt bewaren. Ook vind ik het leuk om anderen op deze manier kennis met mij te laten maken.
Ik vertel over waar het voor me is begonnen, waar het mis ging en waar het goed in. Ik vertel over hoe ik als moeder van drie kids(inmiddels 6), die de taal niet sprak een beginnetje heb moeten maken. De trainees krijgen een rondleiding door mijn leven in de hoop dat ze hier iets uit halen.


Fris Starten Na De (Zomer)stop

Na een lange pauze gaat het vinden van je draai vaak erg moeizaam. In deze training geef ik tips en motivatie om werkzaamheden meteen weer op te pakken.


Vergeven

Waarom hebben we moeite met ergen? We kiezen er sosm voor om vast te houden aan pijn uit het verleden in plaats van verder gaan met ons leven. In deze training bespreek ik het belang van vergeven vanuit zowel een persoonlijk als een wetenschappelijk standpunt.


Juffrouw Mama

Juffrouw Mama is een workshop waarin ouders begeleid worden bij het begeleiden van hun kinderen bij hun huiswerk. Ook zonder inhoudelijke kennis kunnen ouders/broers/zussen een significante bijdrage leveren en blijkt dure huiswerkbegeleiding lang niet altijd nodig.


Discriminatie, Racisme en Uitsluiting

Vooroordelen zijn een onderdeel van de maatschappij en lang niet altijd negatief. Toch wilt niemand als "racist" te boek staan. In deze training sta ik stil bij dit onderwerp.


Goed Voor Jezelf Zorgen

Gedurende anderhalf uur worden de trainees onder de loep genomen en krijgen ze concrete stappen gepresenteerd ten behoeve van hun mentale en fysieke zelfzorg.


Zelfvertrouwen Vergroten

In deze training bespreek ik het belang van zelfvertrouwen, hoe je je eigen krachten ontdekt en hoe dat je helpt met het vergroten van je zelfvertrouwen. Ook sta ik stil bij de gevolgen van een gebrek aan zelfvertrouwen.


Negatieve Energie

Wat is negatieve energie? Hoe herken ik het? Hoe bescherm ik mezelf tegenover negatieve energie? Ga jij wel eens om met negatieve mensen en hoe doe je dat?

© 2018 Basmah. Alle rechten voorbehouden.